Valuta:

Nike Air Force 1, nike air max, Nike Free 5.0,

Verzenden & retouren

Items schip volledig verzekerd

Alle bestellingen worden verzonden volledig verzekerd. Alle pakketten zijn voorzien van een levering bevestiging, en moeten worden ondertekend voor. Indien de klant niet thuis is op het moment van levering, wordt een briefje op de deur van de Drager van de Post. Deze toelichting kan worden ondertekend en vertrok naar de Drager van de Post en het pakket wordt geleverd.

De landen die wij aan

Wij hebben momenteel verzenden naar Canada, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Italië, Japan, België, Brazilië, Ierland, Tsjechië, Finland, Griekenland, Groenland, Hongkong, Korea, Luxemburg, Maleisië, Mexico, nieuw-Zeeland, Portugal, Rusland, Spanje, Taiwan, Verenigd Koninkrijk, Verenigde gezegd.

Bovenstaande lijst is niet de volledige lijst, neem dan contact met ons op, als u niet zeker of we verzenden naar uw land.

Verzendmethode en opladen

Wij bieden snelle verzending op alle bestellingen voor onze klanten. Het duurt meestal 5-7 werkdagen aan uw deur komen. Als u wilt om het sneller te maken, bieden wij ook DHL Express voor u, meestal aangekomen in 3-5 werkdagen. Let op: wij verzenden naar Italië en Nederland alleen via DHL. Nog meer probleem, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

1. Bestellingen meestal binnen 12-24 uur wanneer uw betaling is ontvangen

2. Shipping adres kan niet worden gewijzigd of geannuleerd zodra order (s) is verzonden.

3. Internationale verzending vereist meer ingewikkelde scheepvaart procedures (zoals beide landen douane, stations etc.), we zijn niet in staat om hun levertijd te controleren.